Libanmatic

 
 
Toalete publice automate racordabile cu autocuratire 
 
Sunt proiectate cu tehnologii destinate sa asigure maximum de igiena si curatenie pentru comunitatile locale si concepute pentru a se potrivi cu usurita si discretie in orce spatiu urban acolo unde este nevoie 
 
A. Proiecte : 

1, Instalarea toaletelor cu sistem de auto-curățare model TW cu dușuri exterioare

    Client: Primării, Ministerul turismului 

    Unitati : 2

    Dotare plaje cu toalete in sistem de auto- curatire echipate cu dusuri exterioare cu scopul de a implementa servicii destinate turistilor si populatiei locale

 

Detalii

 

Toaleta TW este o toaletă automata și cu auto-curatire pentru exterior , proiectată și construită pentru a combina design-ul și tehnologia, garantând în același timp siguranța pe durata folosirii și o perfectă igienizare și uscare la fiecare folosire. Acest model este răspunsul la exigențele estetice și funcționale ale orașelor moderne: Rezistența ridicată a materialelor cu ajutorul cărora se ajunge la o flexibilitate a finisajelor exterioare, permite integrarea perfectă în orice spațiu urban.

Unitatea prezintă o ușă glisantă cu dispozitiv de deschidere și închidere, lavoar cu dozator automat de apă, săpun și distribuitoare de aer cald, coș de gunoi, oglindă, mânere de susținere pentru utilizatorii cu dizabilități și un sistem de control de la distanță care permite o gestiune eficientă și imediată. În exterior sunt prezente două dușuri care pot fi acționate prin intermediul unui buton.

Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare 

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă pe durata pauzei nocturne.

2, Toalete cu sistem de auto- curatare model TA  

    Unități: 1

    Proiectul prevedea instalarea unei toalete cu sistem de auto-curățare într-un parc public. Așadar, unitatea trebuia să fie accesibilă chiar și utilizatorilor cu     dizabilități și dotată cu masă de înfășat interioară. Exteriorul trebuia să fie realizat în armonie cu alte chioșcuri, bar prezente în zonă.

    Detalii

    Unitatea este echipată cu ușă glisantă automată din oțel inoxidabil, distribuitoare automate cu sistem „no touch” de aer, precum și dozatoare cu același     sistem de apă și săpun, detectoare de greutate încorporate în pardoseală cu posibilitatea de a stabili greutatea minimă și maximă permisă.

    Caracteristica fundamentală a toaletei este spălarea automată cu dezinfectare după fiecare utilizare 

  • a interiorului vasului WC cu ajutorul unui jet de apă în timpul folosirii;
  • a interiorului vasului (a rezervorului) și a exteriorului, la final cu uscarea suprafeței colacului;
  • a pereților până la 0,8 m. înălțime, la nivelul vasului WC și a lavoarului;
  • a pardoselii cu sistem mobil pentru îndepărtarea mecanică a obiectelor, spălarea, dezinfectarea și uscarea suprafeței pardoselii,
  • a întregii toalete cu ciclul exclusiv de igienizare completă nocturnă pe durata pauzei nocturne.

B. Servicii

 

I.Vanzare 

 

    Libanmatic ( o denumire generica a unei firme speciliazata )  este în măsură să ofere diverse soluții pentru furnizarea de  toalete publice.

    Cu scopul de a respecta bugetul fiecărei comenzi, au fost dezvoltate diferite sisteme de vânzare:

 

*      Vânzare toalete cu acordarea serviciului de asistență pentru întreținere la cerere

*      Vânzare toalete – care cuprinde un contract de asistență Maintenance® pentru gestionarea și întreținerea unităților pentru o perioadă minimă de 3 ani.

*      Închiriere pe termen lung cu posibilitate de cumpărare, care cuprinde contractul de asistență Maintenance® pentru gestionarea și întreținerea unităților, cu o durată de la 5 la 15 ani.

*      Toaletele sunt furnizate și gestionate gratuit pentru cel puțin 10 ani fiind inclusă garantarea unui comision minim de utilizare, care este pe deplin recunoscut

 

 II.Gestioonare si intretinere 

 

    Obiectivul principal al firmei poate fi  este acela ca propriile toalete să fie tot timpul eficiente și în măsură să furnizeze un nivel ridicat de curățenie și de     igienizare la fiecare utilizare.

    Pentru acest motiv, putem dezvolta   o diviziune specifică pentru acordarea unei asistențe, pentru gestionare și întreținerea toaletelor,  angajarea personalului     foarte calificat, asistat de un sistem de control de la distanță a unităților prin tehnologia wireless, permite operarea acestora în Romania și în străinătate.

    Formele de asistență formulate în consonanţă cu respectiva comandă pot prevedea:

 

*      Întreținerea programată a toaletelor publice: serviciul de bază al intervențiilor periodice de control și verificarea toaletelor

*      Controlul de la distanță PT-Line: instalarea în toaletele cu auto-curățare a unui sistem de control de la distanță pentru gestionarea și întreținerea unităților

*      Contract de asistență Maintenance®pentru gestionarea și întreținerea toaletelor cu sistem de auto-curățare: serviciul de furnizare a tuturor prestațiilor necesare permite rezolvarea pe cale ușoară a tuturor aspectelor privind menținerea în funcțiune perfectă a toaletelor automate

 

III. Calitate si gaiirantii 

 

    Toate toaletele Citymatic sunt:

    Garantate doi ani de la data instalării pentru orice tip de defecțiune cu înlocuirea gratuită a părților defecte; se înlocuiesc daca acestea sunt restituite.

    Garantate 10 ani pe structură.

    Certificate CE făcând dovada prin certificatul eliberat de un laborator extern autorizat, pentru o mai mare garanție a Clientului.

    Pentru unitățile cu sistem de auto-curățare Certificat de igienizare a întregii toalete, datorită ciclului exclusiv de dezinfectare  comple, în     măsură să elimine     99,99% de bacterii: acest sistem garantează lipsa poluanților în apă și permite, așadar, un impact foarte redus asupra mediului     înconjurător, precum si     reutilizarea pentru irigare a apei fără nici o altă tratare.

    Unitățile cu sistem de auto-curățare Citymatic pot fi echipate cu un sistem de spălare a pardoselii, cu îndepărtarea mecanică a obiectelor rămase în stare     liberă, precum și cu un sistem de uscare finală.

    Citymatic a implementat un Sistem de calitate ISO 9001:2000.

    Serviciul de întreținere PTMaintenence® este efectuat conform specificațiilor normei de mediu ISO 14000.

IV. Film Libanmatic 

      www.youtube.com/watch?v=WfMQGLIbIDw&feature=youtu.be